Кінорекомендації на вихідні: Мільйонер із нетрів


kinopoisk.ruНапівфантастика-напівреальність — от що очікує глядачів оскароносного фільму. Отже, в кадрі знайома кожному власникові телевізора студія програми «Перший мільйон». У кріслі сидить звичайний індійський підліток Джамал Малік, що абсолютно випадково потрапив до студії. Саме йому назва зобов’язана приставкою «з нетрів».

Що нас чекає попереду? Все традиційно – 15 питань, останнє вартістю в «перший мільйон». Але для цієї стрічки запитання – не головне. Головне – відповіді. І Джамал Малік їх знає. Не тому, що питання примітивні, не тому, що все, що відбувається на екрані, красива афера а-ля Гай Річі, і не тому, що Джамал – індійський розумник Вілл Хантінг. Ні. Все набагато складніше.

 

Просто все життя Джамала склалося саме так, щоб він знав ці відповіді. І кожне питання – це епізод з історії індійського хлопчика. Іноді смішний і кумедний, та найчастіше – важкий, непростий, болісний, що примушує робити вибір і дорослішати. Чи виграє Джамал 20000000 рупій? Це стає вже не важливо десь на двадцятій хвилині. Тому що у картині є речі набагато цінніші – любов, дружба, сім’я, дуже красива Індія…

Опубліковано у Головна | Теґи: , , , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Залишити коментар